Ja, het is een dure BBQ, maar ook de beste elektrische BBQ met technische hoogstandjes. Het gemak om ook dikke stukken vlees te garen is fantastisch. Slow cooking 2.0. Maar ook traditioneel puur op eigen inzicht en gevoel geeft deze BBQ alle voldoening. Ik merk absoluut geen verschil qua smaak aan het vlees op deze elektrische BBQ bereid tov gas of houtskool. Het lijkt me echter gezonder dan met vuur te garen. De temperatuurvoelers gebruik ik eigenlijk alleen bij grotere stukken vlees die lang gegaard moeten worden en waarbij de kern temperatuur belangrijk is voor de garing. het werkt perfect. Voor de traditionele BBQ worsten, kippepoten f hamburgers kun je ook gewoon op gevoel en inzicht werken.Net als vanouds. Opvallend is dat de BBQ snel op temperatuur is en dat ook blijft. De 2 verschillende warmte zones zijn erg prettig. Aanbraden op hogere temperatuur en nagaren is heel mooi te regelen. Groente en pepers is op de andere temperatuur naast het vlees gelijktijdig te bereieden en het beiden perfect gegaard te kunnen serveren is ideaal.